Meziokresní turnaj Zlínského kraje kategorie U17

Ve středu 25.září proběhl ve Fotbalovém areálu Vlastislava Marečka  ve Zlíně na Vršavě meziokresní turnaj Zlínského kraje U17, za účasti výběrů všech čtyř okresů (Zlín, Uherské Hradiště, Kroměříž a Vsetín)
Náš okres reprezentovali:
Marian Hollý, Jan Cmerek, Jakub Hastík (Ratiboř), Matyáš Šenkeřík, Samuel Kalous (Zubří), Petr Janota (Valašská Polanka), Jaromír Jurečka, Marek Sommer, Dominik Nuc (Vigantice), Tomáš Michlík, Štěpán Jiříček (Branky), Sebastian Pomkla (Valašská Bystřice), Jakub Pavlíček (Vidče), Jakub Urban (Liptál), Dominik Zich (Hovězí), Jan Divina (Hutisko) – trenéři Tomáš Drábek a  Pavel Janošík, vedoucí družstva Josef Fojtík
        Nejlepším hráčem našeho týmu byl vybrán Jakub Pavlíček, ale určitě by se to po předvedeném výkonu zasloužili i další.
V podzimní části se mohou turnaje účastnit hráči ročníků 2008 a mladší, hrající maximálně okresní přebor, což se na Vsetínsku týká 10 družstev. V jarní části turnaje se budou moci připojit i hráči hrající krajské soutěže dorostu což je dalších 7 týmů (3 v krajském přeboru a 4 v krajské soutěži)
Naše výsledky:
OFS Vsetín – OFS Zlín 0:1
OFS Vsetín – OFS Kroměříž 2:1 branky: Jiříček, Sladovník
OFS Vsetín – OFS Uherské Hradiště 0:0
pořadí
1. OFS Zlín                          7 bodů
2. OFS Uherské Hradiště   5 bodů  
3. OFS Vsetín                      4 body
4. OFS Kroměříž                 0 bodů
       Musíme konstatovat, že jsme byli mile překvapeni z předvedené hry a přístupu hráčů našeho výběru v celém turnaji. Jistě nastane otázka, zda na tomto výběru postavit základ pro jarní turnaj a doplnit hráči z krajských soutěží, nebo pro jarní turnaj vybudovat kompletně jiný tým z hráčů KS a KP.
              Vše ještě vyhodnotíme ,ale rádi bychom se na jarní turnja začali připravovat už od začátku příštího roku, tak aby se vybraní hráči více poznali a sehráli. Všem hráčům děkujeme za účast, výkony  a těšíme se na jaro (Pavel Janošík)
Publikováno
V rubrikách Aktuality