Vítězem Okresního poháru mužů FC Zubří

V areálu TJ Horní Lideč vyvrcholil letošní pohár OFS Vsetín finálovým zápasem mezi Sokolem Ústí a FC Zubří. Utkání rozhodla jediná branka Marka Kantora a hráči Zubří tak z rukou zástupců okresního svazu přebrali pohár pro vítěze, k čemuž jim srdečně gratulujeme. Vítěz má zároveň právo se přihlásit do krajského poháru a porovnat se týmy z vyšších soutěží.

sk.A    sk.B   sk. C   výsledky semifinále a finále


Okresní pohár se podařilo obnovit, po několika letech hledání a zkoušení různých formátů, tak aby splňoval kritéria FAČR a zároveň vyhovoval i okresním klubům, aby měly motivaci se jej zúčastnit.

Letos se účastnilo 14 týmů napříč okresem Po skupinové fázi na přelomu února/března se odehrálo semifinále a finále bylo naplánováno spolu s finálovými zápasy dorostu a starších žáků na neutrální půdě. To se však negativně projevilo na atmosféře a divácké kulise, které zdaleka nedosahovala úrovně letošníc závěrečných turnajů o přeborníka mládeže v Liptále, Valašské Polance a Halenkově

Průběh poháru, jeho přínosy si jistě vyhodnotí OFS i oddíly. Nedostatky se pokusíme odstranit, ale v poháru v podobném formátu bychom chtěli pokračovat i příští rok a v průběhu podzimní části budou oddílům zaslány přihlášky.

Vítěz Poháru 2024 – FC Zubří

 

Publikováno
V rubrikách Aktuality