Turnaj výběrů OFS -U17 ve Zlíně

Vyhodnocení turnaje OFS U17 – 2.5.2024

TABULKA TURNAJE U17

hodnocení Pavla Janošíka:

V prvním utkání nastoupil náš výběr proti výběru zlínského okresu. Utkání proběhlo ve slušném tempu, ale doplatili jsme pouze na neproměňování šancí a prohráli 2:0 .Jako každý rok v jarní části se turnaje účastní i hráči KP, což je naše dlouhodobá bolest, kdy v okrese Vsetín hraje KP jen Rožnov pod Radhoštěm. U zlínského výběru a v podstatě i dalších mančaftů tvořili výběr všichni hráči KP a KS.

Do druhého utkání jsme nastoupili proti okresu Kroměříž a velmi rychle prohrávali 2:0. To zřejmě malinko ukolébalo výběr Kroměříže a i když  nebylo moc času na korigování výsledku, přesto naši ogaři nic nevzdali a nasazením bojovností utkání otočili na 3:2 především zásluhou Jirky Gáška,  který vstřelil všechny tři branky .

V posledním utkání nám stál v cestě výběr okresu Uherské Hradiště a docela bylo znát , že nás předešlé utkání stálo hodně sil. I když jsme se prali statečně nestačilo to ani k bodu a prohráli jsme 4:1, kdy za nás korigoval. Jan Janošík.

Domníváme se, že turnaj se povedl a celkově jsme skončili na třetím místě. Velmi zle se nám konkuruje k náš výběr převážne tvoří hráči okresní soutěž. Náš nejlepší střelec Jirka Gášek byl vybrán do krajského výběru. Všem hráčům děkujeme za předvedené výkony.

Reprezetovali:

Adam Ručka (TJ Juřinka), David Vozák (SK Hrachovec) – Jan Janošík (FC Valašské Příkazy). Michal Trčka (FC Valašské Příkazy), Matěj Podhrázský (FC Rožnov pod Radhoštěm), Šimon Dančák (FK Jablůnka), Vojtěch Sušeň (FK Jablůnka), Ondřej Kovář (FK Jablůnka), Jakub Marek (TJ Sokol Jarcová), Jakub Číž (SK Lidečko), Matěj Zádrapa (SK Lidečko), Vojtěch Gabko (TJ Sokol Valašská Polanka), Adam Ráček (TJ Sokol Nový Hrozenkov), Jiří Gášek (FC Velké Karlovice+Karolinka), Robin Paška (FC Velké Karlovice+Karolinka), Marek Trochta (TJ Sokol Francova Lhota)

Trenéři Drábek Tomáš a Janošík Pavel. Vedoucí Fojtík Josef.

 

Publikováno
V rubrikách Aktuality