Pohár předsedy KFS Zlín okresních výběrů U11 a U12 + fotogalerie

V sobotu 2. března proběhl v Luhačovicích tradiční halový turnaj okresních fotbalových výběrů, U-11 a U-12, o Pohár předsedy KFS Zlín. My jsme přijeli putovní pohár obhajovat, a to se nám, byť těsně, podařilo.

U-11
Náš mladší výběr projel turnajem jako nůž máslem. Ve všech zápasech naprostá dominace. Překrásné fotbalové akce, nádherné góly. Střelecky se blýskl Franta Plánka, který konta soupeřů zatížil devíti brankami.
OFS Vsetín – OFS Uh. Hradiště 6:1 Přemek Tvrdoň 2, Jonáš Blizňák 2, František Plánka, Ellen Bambuchová
OFS Vsetín – OFS Kroměříž 9:4 František Plánka 6, Jiří Divín 2, Matyáš Cáb
OFS Vsetín – OFS Zlín 3:1 František Plánka 2, David Cáhlík.
Reprezentovali :
Tomáš Galus (FC Rožnov pod Radhoštěm), František Plánka a Ellen Bambuchová (oba FC VK+K) Jiří Divín a Matyáš Cáb (oba TJ Vidče), David Pospíšil (FK Prostřední Bečva), Jonáš Blizňák (TJ Sokol Valašská Polanka), David Cáhlík (SK Hrachovec) a Přemek Tvrdoň (TJ Kelč) – trenéři Jaroslav Malíř a Karel Březáček, vedoucí Josef Fojtík.
Nejlepší hráč: František Plánka.
U-12
Museli jsme hodně improvizovat se sestavou, ale i tak jsme první zápas s Uherským Hradištěm po velmi vyrovnaném průběhu vyhráli, když vítězný gól padl dvě vteřiny před koncem. Jak se později ukázalo, tyto tři body byly rozhodující v celkovém pořadí Poháru předsedy KFS Zlín. To určovalo sečtení bodů obou kategorií. Druhý zápas s Kroměříží nám nepřálo štěstí. Snad šest vyložených šancí jsme zahodili, naopak soupeř ze dvou dvakrát skóroval – smolný zápas. Se Zlínem už na kluky a holku padla únava, a přišla vysoká prohra.
OFS Vsetín – OFS Uherské Hradiště 4:3 Jan Martínek 2, Antonín Hadaš a Matěj Kabeláč
OFS Vsetín – OFS Kroměříž 1:2 Adam Hadaš
OFS Vsetín – OFS Zlín 2:9 Václav Pšenčík a Matěj Kabeláč
Reprezentovali :
Matěj Fabián (SK Zašová 1926), František Marek a Ondřej Procházka (oba FC VK +K), Adam a Antonín Hadašovi (TJ Branky), Václav Pšenčík (FK Prostřední Bečva), Jan Martínek (FK Jablůnka), Matěj Kabeláč (SK Hrachovec) a Eliška Chvatíková (TJ Kelč).
trenéři Jaroslav Heger a David Hadaš vedoucí Ondřej Koňařík.
Nejlepší hráč : Ondřej Procházka
 
Publikováno
V rubrikách Aktuality