OFS Vsetín U17 – první jarní přípravné utkání

U 17 OFS Vsetín – U17 Val.Meziříčí 1:8
hodnocení trenéra Pavla Janošíka:
Hráči se  letošním roce potkali poprvné a narazili hned na velmi kvalitního soupeře, který nás řádně prověřil. Je nám jasné, že jen těžké zápasy nás můžou posunout a ukázat jak hráčům, tak i trenérům reálnou výkonnost okresního výběru složeného z hráčů jak OP tak i KS a KP ročníků 2006 a 2007.
Výsledek je jedna věc a předvedená hra našeho výběru druhá, ale myslím si, že nominovaní hráči se snažili maximálně vyrovnat kvalitnímu soupeři, jenž hraje moravskou dorosteneckou divizi. Nikdo vyloženě nezklamal, naopak musíme pochválit vzorný přístup všech hráčů.
Meziokresní turnaj výběrů U-17 našeho kraje se odehraje 19.dubna ve Zlíně v tréninkovém centru na Vršavě. Nám by určitě pomohl společný trénink hráčů, tak aby se víc poznali, ale nejsem přesvědčen, zda se nám to podaří realizovat. Zápasy v klubech o víkendech, povinnosti ve škole přes týden a dojíždění mnoha hráčů klade objektivní překážky tomuto plánu. Musíme se s tím nějak popasovat a věříme, že tréninkové a zápasové nasazení v klubech všech námi sledovaných hráčů se kladně projeví na tomto turnaji
Pavel

Nominace:

Barčák Vojta (Hošťálková) Vozák David, Vozák Patrik (Hrachovec),  Janáč Jan, Fusek Ondřej, Hyžák Lukáš (Lidečko), Vráblík Marek (Liptál), Slovák Tomáš (Juřinka), Chuděj Tomáš, Kjeronský Jan (Hutisko), Zedek Matyáš (Kelč),  Janošík Jan, Čureček Kryštof, Šerý Daniel (Val.Příkazy) Boháč Josef, Šavrda  Jakub (Rožnov), Horák Ondřej, Gášek Jiří (VKK), Koňařík Petr (Hovězí), Pavelka Vladimír (Kateřinice), Pavlíček Vojta (Vidče)

Publikováno
V rubrikách Aktuality