Brankářská škola v novém hávu

Na úvod trocha historie a poděkování.
V úterý 8.prosince 2015 OFS Vsetín, zastoupen předsedou OFS Stanislavem Volkem a předsedou komise mládeže Josefem Fojtíkem, oiciálně zahájil v zašovské tělocvičně dlouhodobý projekt „brankářská škola“. Motivem bylo umožnit i brankářům z malých vesnických klubů vyzkoušet si speciální gólmanské tréninky na které v jejich klubech není často prostor. Pro financování školy jsme využili jsme tehdejšího grantu z nadačního fondu KFS Zlín.
Akce byla vypsána pro brankaře od přípravek až po dorost a v prvním běhu bylo přihlášeno 15 zájemců ze šesti oddílů.  Vedoucím školy se stal Michal Štěpán, který se svým týmem vedl brankářské tréninky během sezóny na venkovních hřištích v Zašové a Semetíně a v průběhu zimy i v halách v Zašové a Hovězí.
Po skončení Nadačního fondu KFS Zlín jsme školu nechtěli ukončit a je financována ze zdrojů OFS Vsetín a případných grantů od Krajského úřadu Zlín.

Letos po dlouhých sedmi letech se Michal Štěpán rozhodl své působení ukončit a OFS Vsetín mu samozřejmě děkuje za jeho dlouholeté působení ve výchově mladých brankářských nadějí.

 


V září tedy rozjíždíme již 8.ročník brankářské školy, tentokrát s trenéry Jiřím Kizou v Liptále a Petrem Holáněm v Juřince.
Zájemci se mohou hlásit na ofs.vsetin@seznam.cz  nebo na telefon 734 760 582.
Termíny Liptál : Vždy čtvrtek 16:00 – 17:15 – 8.září, 22.září, 6.října a 20.října. 
Termíny Juřinka : Vždy pondělí 16:00 – 17:15 – 12.září, 26.září, 10.října a 24.října.
Od listopadu budou termíny upřesněny
Josef Fojtík předseda komise mládeže OFS Vsetín.