Meziokresní turnaj dorostenců kategorie U17

V úterý proběhl ve Zlíně na Vršavě meziokresní turnaj dorostenců kategorie U17 určený pro výběry hráčů z OFS Vsetín, OFS Zlín, OFS Kroměříž a OFS Uherské Hradiště.
Pro naše trenéry to byl další test hráčů, hrající okresní přebor, a kteří by na jaře 2023 mohli být ve výběru pro zavěrečný „ostrý“ turnaj .
Zápasy se hrály na „umělce“ za vydatného deště. Přestože jsme ve věech zápasech soupeřům podlehli (Zlín 0:3, Uherské Hradiště 0:2 a Kroměříž 1:2), panovala spokojenost s viditelným se zlepšováním týmu po každém dalším střetnutí.
V situaci kdy není v ročníku 2006 tolik hráčů v okrese se tým skládá z velké části z o rok mladších hráčů a může se tedy jen zlepšovat.
Nejlepším hráčem týmu byl pořadateli vyhodnocen Honza Kjeronský

Nominace: Hyžák Lukáš, Fusek Ondřej, Janáč Jan, Loucký Radim (SK Lidečko), Barčák Vojtěch, Pavelka Vladimír (TJ Sokol Kateřinice), Trochta Adam (FK Liptál),Vráblík Marek (FK Liptál),Veselý Václav ,Zavadil Radim (TJ Sokol Jarcová), Slovák Tomáš, Bačák Petr (TJ Juřinka), Chuděj Tomáš, Kjeronský Jan TJ Sokol Hutisko-Solanec), Lejska Adam (TJ Sokol Horní Bečva), Kovář Ondřej (FC Jablůnka), Měrka Michal (TJ Tatran Halenkov), Pavlíček Vojtěch (TJ Vidče) – trenéři Drábek Tomáš a Janošík Pavel vedoucí Fojtík Josef.