Zhodnocení turnaje U12 a U13 ve Starém Městě Pepou Fojtíkem

Ve středu 4.5. proběhlo na hřišti Jiskry Staré Město u Uherského Hradiště jarní kolo meziokresního turnaje talentované mládeže v kategoriích U-13 a U-12. Jak si vedly naše okresní výběry?

U12:

Protože jsme věděli, že se letos nikde nepostupuje, a na podzim jsme skončili na 4.místě, rozhodli jsme se, že vybereme výběr již s ohledem na příští ročník a povolali jsme více hráčů rok narození 2011. Samozřejmě jsme předpokládali, že to výsledkově nebude to pravé ořechové, ale záměr byl, aby se kluci již co nejvíce poznávali a sehrávali.
OFS Vsetín – OFS Uh. Hradiště  0:9
Uherské Hradiště hrálo nejlepší fotbal a po právu celý turnaj vyhráli. Velmi dobrá zkušenost pro náš mladý tým.
OFS Vsetín : OFS Kroměříž 1:3  (Pavlištík)
Vcelku vyrovnaný zápas. Dlouho to bylo 1:1,ale v závěru nám soupeř vstřelil 2 branky a rozhodl. Daň za nezkušenost. Náš gól vsítil Pavlištík.
OFS Vsetín : OFS Zlín  3:8 (Blizňák, Pavlištík, Filák)
Opět první půle vyrovnaná. No po přestávce jsme znovu doplatili na nezkušenost. Ale i tak, hlavně v první polovině náš nejlepší výkon.
Reprezentovali : Jakub Kunovský, Dominik Pavlištík (TJ Kelč), Ondřej Liebl, Lukáš Koryčanský (SK Hrachovec), Jáchym Blizňák, Tomáš Zajíc (TJ Sokol Valašská Polanka), Tomáš Zápeca, Jaroslav Pastucha (FC VK +K), Jakub Smrček, Lukáš Motošický (FK Vigantice), Václav Ondřej (TJ Sokol Podlesí), Nikolas Valčík (TJ Vidče), David Filák (TJ Sokol Hovězí), Martin Ondrašík (FK Liptál), Jakub Lamačka (TJ Sokol Francova Lhota) a Jan Marek (TJ Sokol Jarcová).
Trenéři : Jaroslav Malíř a Jaroslav Heger
Vedoucí : Josef Fojtík
Nejlepší hráč : Ondřej Liebl.
U13:
Na podzim 1.místo, teď 2.místo. Tato doplňková kategorie nám, až na jeden zápas vyšla náramně. Kluci příkladně bojovali a jejich celkové vítězství je zasloužené.
OFS Vsetín – OFS Uh. Hradiště 8:2 (Kokinopulos 3, Stříteský 2, Černý, Fusek, Nuc)
Jednoznačná záležitost našeho týmu.
OFS Vsetín – OFS Kroměříž. 6:0 (Kokinopulos 3, Fusek, Děckuláček, Stříteský)
Další jasně vyhrané utkání.
OFS Vsetín – OFS Zlín 1:2 (Perutka)
Již zmíněný jeden prohraný zápas. I když jsme v závěru měli drtivý tlak, vyrovnat se už nepodařilo. Ale i přes prohru opět výborný výkon.
Reprezentovali : Vojtěch Stříteský, Adam Koryčanský, Šimon Perutka (TJ Kelč), Jan Brňovják, Petr Čech (SK Zašová 1926), Nikolaos Kokinopulos, Dominik Nuc (FK Vigantice), Vojtěch Špak, Tadeáš Mičkal (TJ Vidče), Lukáš Černý, Filip Děckuláček (TJ Sokol Kateřinice) a Šimon Fusek (TJ Sokol Valašská Bystřice).
Trenéři : Filip Pikal a Karel Březáček
Vedoucí : Josef Fojtík.
Nejlepší hráč Nikolaos Kokinopulos.